Over ons

Wij zijn idealisten tegen beter weten in

We nemen als basis de overeenstemming tussen mensen in de dynamiek van het gezamenlijk handelen in de samenleving.

De Egowijs Leiderschap Academie BV is als enige in Nederland bevoegd het gedachtegoed van de Egowijs Leiderschap Stichting te vercommercialiseren. De Stichting beheerd het materiaal ontwikkeld door Albert Kamphuis in de laatste 30 jaar, zoals de ontwikkeling en leermaterialen van de InnovatieCirkel.

Onze hartewens is er op gericht met onze trainingen bij te dragen aan een duurzamere samenleving.

Het is mogelijk alle vervelende weerstand tegen verandering, onderling onbegrip, communicatie stoornissen, cynisme, niet betrokken zijn, geen draagvlak, geen geweldige resultaten, net overleven, alsmaar zesjes voor klanttevredenheid en dergelijke, allemaal als mogelijke problemen te herkennen. En toch kan het anders.

Zodra je de ander ontmoet op essentie gaat de rest vanzelf. Als baas ben je ook maar een mens.

Meer weten? Meld je aan bij de volgende mogelijkheden:

Kom eens naar de gratis Introductie om te proeven aan je persoonlijkheid.
Wil je nog wat meer over onze aanpak leren, blijf dan daarna bij het gratis Toepassingsforum mee praten en ontdekken.

Doe in ieder geval de gratis Typetest

Nieuwsgierig naar wat de deelnemers aan groei ervaren hebben in de leiderschapsontwikkeling trainingen en van welke organisaties ze zijn?

We werken vanuit het Egowijs Leiderschap gedachtegoed van Albert Kamphuis onder licentie van de Egowijs Stichting. Onze focus is gericht op leidinggevenden. Op de eerste plaats zien we dat vooral in de persoonlijke ontwikkeling van de leider.

Onze Aanpak van de trainingen is gebaseerd op de InnovatieCirkel Werkplaats uitwerking en op basis van het boek van Albert Kamphuis: ''Egowise Leadership & the Nine Creating Forces of the InnovationCircle.''.

De Academie heeft drie belangrijke doelen:

1. We willen echte leiders en beïnvloeders van deze wereld bereiken en het gedachtegoed met hen delen.

2. We willen een zo groot mogelijke kritische massa van Egowijze Leiders creëren zodat binnen organisaties, instituties en de maatschappij een duurzame ontwikkeling tot stand kan komen.

3. We willen mensen om ons heen verzamelen die kunnen helpen bij het verspreiden van het gedachtegoed. Professionals die dezelfde passie hebben om mensen en organisaties in hun grootsheid te zetten. Dit kunnen ook HRM-professionals zijn, coaches, bedrijfsadviseurs en interim-managers.

Wil je meer kennis maken met ons werk? Het ook meer ervaren wat het voor jouw en de organisatie kan betekenen? Mail albert@egowijsleiderschapacademie.nl dan maakt hij een afspraak.