Toepassingsforum

Gratis Toepassingsforum

"De doorbraak van het persoonlijk leiderschap in de 21e eeuw zal bepalend zijn voor het innovatieve vermogen van onze beschaving"

Praktijk tips meekrijgen

Ontmoedigen en talenten frustreren is zo gebeurd. Een bepaald woordgebruik kan onbewust voldoende zijn om het verandertempo uit je organisatie te halen.

Maar, hoe verbind je mensen wèl aan het innovatieproces in je organisatie? En hoe zet je als leider je verandervermogen organisatiebreed in?
Bezield, betrokken en met discipline je mensen laten samenwerken tijdens veranderen, is een behoorlijke uitdaging.

Door de aanwezigen ingebrachte praktische situaties, gaan we met behulp van de InnovatieCirkel eerst analyseren en dan uitwerken in bruikbare tips.

Soms zullen de tips gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling om als leider grootser te worden, en soms op dat van anderen om het 'levende systeem' in je organisatie krachtiger te krijgen.

"Blijven leren van elkaars talenten! Energie is hoog, door de reeds toegenomen zelfkennis van het eerder afgelopen pad. Bredere blik gekregen!" - Marlon Molster

De InnovatieCirkel Werkplaats demonstratie

Door deel te nemen aan onze gratis Egowijs Toepassing Forum willen we je als leidinggevende een "ahaaaa-ervaring" geven: voor jezelf, voor je groep of voor je organisatie. Je vergroot je zelfinzicht en maakt kennis met het ‘vak’ Egowijs Leidinggeven.

Net zoals alle vorige keren, zal ook de komende bijeenkomst drijven op de door deelnemers ingebrachte casuïstiek, uitgewerkt met De InnovatieCirkel aanpak.
Albert Kamphuis zet zijn jarenlange ervaring in om je bewuster te maken hoe je samenwerken kunt versterken en geeft direct toepasbare tips.

Bekijk de Egowijs Leiderschap training
TF dec 2017 F1

Wat deelnemers zeggen over hun ervaringen

"Absoluut een aanrader. Noodzakelijk om jezelf te spiegelen waar je heel goed de gelegenheid voor krijgt en daarmee meer inzicht in de personen in je omgeving" - René Treur

"De casuïstiek in het toepassingsforum verhelderde me snel hoe typering tot nieuw begrip van de dynamiek in een team kan leiden en maakte ons, deelnemers, opmerkelijk snel vertrouwde gesprekspartners." - Els de Waard

Deze Innovatiecirkel werkplaats heb ik ervaren als het toepassen van het marketingconcept (terugdenken vanuit de doelgroep) op intermenselijk niveau.
Een collega/ relatie ‘type 4’, heeft bijvoorbeeld een ander denkkader dan een ‘type 8’ en beiden vergen daarom een andere benadering. Inzicht in de typeringen van de Innovatiecirkel is m.i. zeer nuttig om een maximaal rendement uit een samenwerking te halen. - Arnout Bonselaar

"Toepassingsforum, mijn noodzakelijke dosis ELA-vitamine!
Het virus van Enneagram en de Innovatiecirkel heeft mij al jaren te pakken en dagelijks kan ik het oefenen…….maar dus ook toepassen in de praktijk. Toch is het niet eenvoudig de ervaringen te bespreken, te delen en te evalueren met collega’s die (nog) niet erg thuis zijn in de materie.
Het toepassingsforum voelt als een soort Alumni-netwerk waarin je allemaal dezelfde taal spreekt en aan een half woord genoeg hebt om te begrijpen wat je met de feedback van anderen kunt doen. Daar bovenop de deskundige begeleiding van Albert en je hebt de perfecte mix om weer volledig opgeladen met nieuwe inzichten en leerdoelen naar huis te gaan.

Voor “nieuwe” leden een bijzondere kennismaking en ervaring als je ziet wat de Alumni van de leiderschapsroute met elkaar delen. Kortom: ik zal nog vaak de agenda leegmaken om bij het toepassingsforum van ELA te kunnen zijn." - Jan den Boer

Wil je de testresultaten bewaren en meer informatie over jouw type ontvangen? Maak dan aan het eind bij de testuitslag je profiel aan, dan kun je ook de resultaten later weer bekijken.

Met de Ontdekkingstocht ga je in drie korte bijeenkomsten direct kennismaken met Egowijs Leiderschap en de InnovatieCirkel. Een introductie als snelkookpan!

Schrijf je in voor het GRATIS Toepassingsforum

Er zijn op dit moment geen bijeenkomsten gepubliceerd. Probeer het op een later moment nog een keer.

Neem gerust contact op met Albert Kamphuis voor een vrijblijvend adviesgesprek

  • Je bent op zoek naar een training die bij je past en/of je bent op zoek naar advies.
  • Je wilt meer over onze aanpak en werkwijze weten
  • Je hebt een vraag over de gratis workshops
  • Je hebt de Typetest gedaan, je profiel aangemaakt en je hebt vragen over het test resultaat en de aansluitende mails met tips over je persoonlijkheidsprofiel.
Albert profielfoto.jpg Stuur een mail dan bel ik je. Of boek een belafspraak