Individuele coaching

Individuele Coaching

Het ontwikkelen van je innerlijke rust en individuele talenten in je leven, is essentieel om het vliegwiel van ''samen werken en leven ' te versterken. Met behulp van onze coaching richten we ons op innerlijke stabilitiet, je natuurlijke talenten en hoe je kunt co-creëren in je samenwerking.

Wat kun je verwachten?

  • Meer vanuit je essentie denken, voelen en handelen
  • Verbetering van je co-creatie kracht
  • Bewustwording van je natuurlijke talenten en je automatische patronen
  • Bewustwording van je psychologische gezondheidsniveau en hoe die fluctueert in de samenwerking met anderen

De mogelijkheden

Een aantal gesprekken kan al genoeg voor je zijn.

Wil je meer diepgaand maatwerk dan hebben we als basis het volgende programma:

De coach hanteert een probleemgestuurde benadering, met het opstellen van duidelijke leerdoelen, het verkrijgen van diepgaand inzicht met behulp van een literatuurlijst, een stevige intake en het maken van een Enneagram typetest. Er wordt gestart vanuit het hier en nu in de werksituatie.

Het programma bestaat bijvoorbeeld uit de intake sessie, gevolgd door vijf coaching sessies van maximaal anderhalf uur. De volgende thema’s behandelen we:

1. Thuiskomen op je Enneagram basistype

Op basis van een zelfanalyse en het ontdekken van je Enneagramtype werken we aan het bewust worden van de werking van je persoonlijkheidsdynamiek. Hiermee krijg je meer begrip over waarom je voelt en doet zoals je dat doet en welke patronen hierin te herkennen zijn

2. Bewustwording van je psychologische gezondheidsniveau

Door in te gaan op de psychologische gezondheidsniveaus van Riso en Hudson krijg je een enorme verdieping op de werking van je psyche. De herkenning van de bewegingen in je persoonlijkheidstype is belangrijk om bewustzijn te krijgen dat je een keuze moment hebt in hoe je voelt en reageert. Ga je in 'vechten-vluchten' modus en nemen je automatische gedragspatronen het van je over of is je reactie vanuit een hoger gezondheidsniveau. Hoe beter je die herkenning hebt en hoe vaker je reactie uit hoog gezondheidsniveau is, hoe beter de gewenste ontwikkelstappen te maken zijn.

3. Flow is een gevolg van in je essentie staan

Probleemloos in de samenwerking met anderen staan, waarde toevoegen en het idee hebben dat je leven in een vloeiende gelukzalige stroom verloopt is een gevolg van voortdurend in het hier-en-nu staan. Je authentieke zelf, of je essentie, helpt je daarbij. De weg er naar toe verkennen we. Altijd weer jouw toetsing van het geleerde in jouw leven als uitgangspunt.

Het uur-tarief stemmen we af op je mogelijkheden. De coaching is online via teams, skype of anderszins.

Neem gerust contact op met Albert Kamphuis voor een vrijblijvend gesprek als je:

  • gewoon eens wil sparren over jouw situatie
  • de Typetest hebt gedaan en je vragen hebt over de uitslag
  • een profiel hebt aangemaakt en je vragen hebt over de aansluitende mails met tips
  • meer wilt weten over onze aanpak en werkwijze
  • een training of coach zoekt die bij je past
  • bel als je denkt dat het niet haalbaar is voor jou
Albert nr9 klein.png Stuur een mail dan bel ik je.