Enneagram type test

Het bijzondere aan de test is dat het uitgaat van de motivatie bij mensen en niet van het gedrag. Waarom doe je iets? Wat is je innerlijke drijfveer? Kennis van de typologie stelt je in staat beter zicht te krijgen op persoonlijke drijfveren en gedragingen en geeft inzicht in de wijze waarop de kwaliteiten die bij je (basis)type horen gerichter kunnen worden ingezet.

Jezelf kennen is de basis voor Egowijs leiderschap en de uitslag van de test zal je helpen je eigen persoonlijkheidstype te ontdekken.

De test bestaat uit 45 vragen en duurt ongeveer 15 minuten.

Doe de typetest

Wil je de testresultaten bewaren en meer informatie over jouw type ontvangen? Laat dan aan het eind bij de testuitslag je gegevens achter, MAAK EEN PROFIEL AAN dan kun je ook de resultaten later weer bekijken. En je krijgt dan in een aantal mails meer informatie over het type dat uit de test is gekomen: over je gedrag, je sterke en zwakke punten, je drijfveren en je valkuilen.

Wat is jouw leiderschapstijl?

Iedereen heeft een eigen karakter en eigen talenten. Door deze talenten te herkennen en in te zetten voor de taken waar ze tot hun recht komen haal je het optimale uit jezelf en je team. Om achter jouw karakter en talenten te komen, gebruiken we het persoonlijkheid ontwikkelingsmodel Enneagram als basis voor de typetest. Het bijzondere aan het model is dat het uitgaat van de onderliggende motivatie bij mensen en niet alleen van het gedrag. 

Het type wat uit de test komt:

  1. Brengt je persoonlijke drijfveren in beeld. Drijfveren geven richting aan je manier van denken, je gevoelens, je communicatie- en beslissingsstijl. En dus je handelen als leidinggevende.
  2. Geeft je het inzicht hoe je met anderen beter kan samenwerken en hoe jouw talenten gekoppeld zijn aan het innovatieproces. Dit doe je met behulp van De InnovatieCirkel aanpak.
  3. Het ‘juiste’ type roept “zelfherinnering op, zo van: “Hoe weten ze dat van me?” En stimuleert je tot het doen van zelfonderzoek om te werken aan je zelfbewustzijn.
  4. De vele duizenden jaren wijsheid die in het Enneagram verwerkt zijn en de koppeling die het legt tussen de Oosterse en Westerse Psychologie geeft een enorme rijkdom aan inzichten om je persoonlijkheid verder te ontwikkelen.

De test bestaat uit 45 vragen en duurt ongeveer 15 minuten.

Wil je de testresultaten bewaren en meer informatie over jouw type ontvangen? Laat dan aan het eind bij de testuitslag je gegevens achter, dan kun je ook de resultaten later weer bekijken.

Doe de typetest