Wat is Egowijs Leiderschap

De kern van Egowijs Leiderschap is het Meesterschap om als leidinggevende een integrale aanpak te kunnen inzetten voor de ontwikkeling van een grootse organisatie.

Herken talent, stimuleer grootsheid en oogst innovatie
De Egowijs Leiderschap Academie helpt jou als leider om jezelf, je team en je organisatie naar een hoger niveau te ontwikkelen. Iedereen heeft een eigen karakter en eigen talenten. Door deze talenten te herkennen en in te zetten voor de taken waar ze tot hun recht komen haal je het optimale uit jezelf en je team. Zo creëer je een grootse en innovatieve organisatiecultuur.

De doorbraak van het persoonlijk leiderschap in de 21e eeuw zal bepalend zijn voor het innovatieve vermogen van onze beschaving.

Egowijs Leiderschap betekent het inspireren, aanjagen en ondersteunen van:

  1. Bezieling en Persoonlijk Meesterschap
  2. Betrokken Samenwerking en Co-creatie
  3. Beheersing en Grootse Organisaties

Het gedachtegoed van de InnovatieCirkel is de basis onder de Egowijs Leiderschap Academie trainingsprogramma’s.

Hoe kun je dat Leiderschap ontwikkelen?
Door het volgen van de Egowijs Leiderschap Route opleiding leer je bezielend te motiveren, optimaal samen te werken, de juiste (strategische) keuzes te maken en deze krachtig uit te voeren.

Als je jezelf kent ben je de natuurlijke leider in de organisatie van morgen. Leider over het geheel, over je afdeling, over je groep, maar vooral over jezelf en jouw talenten.