Introductie

Gratis Introductie bijeenkomst

Informatie over de negen types
Tijdens deze kennismaking van 14.00 tot 15.30 uur, in Utrecht, krijg je van ons een hand-out met informatie over de negen Enneagramtypes als de Kern van de InnovatieCirkel. Jouw basistype gaan we verkennen en indien nodig met je vaststellen. De aanwezige types worden uitvoerig besproken.

We introduceren hoe je met jouw Enneagramtype je leiderschap 'groots' krijgt. 

Direct na de introductie van 16.00 tot 18.00 uur, kun je meedoen aan het toepassingsforum, een werkplaats met (oud) deelnemers, om Egowijs Leiderschap in de eigen praktijk beter te laten werken.

Als je interesse hebt in onze kerntraining De Egowijs Leiderschap Route, zijn deze 2 korte bijeenkomsten een goede manier om kennis te maken met de manier waarop wij trainen en welke inzichten het je kan brengen.

De introductie is een persoonlijke kennismaking met Egowijs Leiderschap. Aan de hand van de types en de InnovatieCirkel geven de twee bijeenkomsten je een praktisch antwoord op twee vragen:
1. Hoe je de talenten van jezelf en je team meer aan de praat krijgt.
75 % van het succes van je organisatie hangt af van de relatie leidinggevende medewerker. Door kennis te nemen van de Enneagram persoonlijkheidsleer leer je de talenten van jezelf en je teamleden te zien en te gebruiken.
2. Hoe je kunt veranderen en innoveren met behulp van De InnovatieCirkel
De managementtaak in high performance teams en succesvol innoverende organisaties is zorgen voor de goede aansturing van talent en het op de juiste manier managen van de context waarin dat zich kan ontplooien.

13 maart 2018 TF 5.jpg

Ervaringen van deelnemers

"De eerste kennismaking met het Enneagram en de Innovatiecirkel was indrukwekkend. Ik heb zelfs na één bijeenkomst al inzichten gekregen in ‘mijn’ type en hoe dat zich uit in de praktijk. Ik vond het waardevol om deel te nemen en wil absoluut hier meer over weten!

Het toepassingsforum erna was super interessant om de feedback van de groep over de casuïstiek van kandidaten te horen. Wat een inzichten en betrokkenheid." - Marketingmanager

Bekijk meer ervaringen van deelnemers.

"De introductiebijeenkomst was een mooie ervaring. De informatie voelde heel vertrouwd en bevestigend, alsof ik de achtergrond ervan al snapte, maar die nu concreter werd gemaakt, zodat ik er nu wat handvatten voor kreeg.
Na d
e introductie kregen we de "toepasbaarheid" in het toepassingsforum. Tijdens die sessie, werd iemand emotioneel, omdat hij door onbegrip een enorme gefrustreerde werkverhouding had met zijn nieuwe leidinggevende. Albert kon daar op een open, eerlijke maar confronterende manier wel heel goed begeleiding in geven. Ook dat was bijzonder om mee te maken.
Ben met de "nieuwe wijsheid" terug in mijn bedrijf bewust bezig gegaan." -
Directeur Handelsmaatschappij.

Wil je de testresultaten bewaren en meer informatie over jouw type ontvangen? Maak dan aan het eind bij de testuitslag je profiel aan, dan kun je ook de resultaten later weer bekijken.

Schrijf je in voor de GRATIS bijeenkomst

Als je meer wilt weten over je persoonlijkheidsprofiel en leiderschapsstijl!

Er zijn op dit moment geen bijeenkomsten gepubliceerd. Probeer het op een later moment nog een keer.

Neem gerust contact op met Albert Kamphuis voor een vrijblijvend adviesgesprek als je:

  • een training zoekt die bij je past
  • meer wilt weten over onze aanpak en werkwijze
  • een vraag hebt over de gratis workshops zoals het Toepassingsforum
  • de Typetest hebt gedaan en je vragen hebt over de uitslag
  • een profiel hebt aangemaakt en je vragen hebt over de aansluitende mails met tips over je persoonlijkheidsprofiel.