Hartewens

Wij zijn idealisten tegen beter weten in

De doorbraak van het persoonlijk leiderschap in de 21e eeuw zal bepalend zijn voor het innovatieve vermogen van onze beschaving, voor een duurzame wereld voor onze kinderen.

Als je jezelf kent ben je de natuurlijke leider in de organisatie van morgen. Leider over het geheel, over je afdeling, over je groep, maar vooral over jezelf en jouw talenten.

Onze hartewens is er op gericht met onze trainingen bij te dragen aan een duurzamere samenleving.

Albert Kamphuis zijn hartewens: ''Als auteur, spreker, coach, trainer en organisatie adviseur draag ik mijn ontdekkingen en vaardigheden over aan collega's, managers, therapeuten en aan iedere geïnteresseerde die een wereld wil met kwaliteit van leven voor iedereen. Mijn hoop is dat leidinggevenden wereldwijd hun essentie gaan inbrengen voor een duurzame wereld''.

De Academie heeft drie belangrijke doelen:

1. We willen echte leiders en beïnvloeders van deze wereld bereiken en het gedachtegoed met hen delen.

2. We willen een zo groot mogelijke kritische massa van Egowijze Leiders creëren zodat binnen organisaties, instituties en de maatschappij een duurzame ontwikkeling tot stand kan komen.

3. We willen mensen om ons heen verzamelen die kunnen helpen bij het verspreiden van het gedachtegoed. Professionals die dezelfde passie hebben om mensen en organisaties in hun grootsheid te zetten. Dit kunnen ook HRM-professionals zijn, coaches, bedrijfsadviseurs en interim-managers.

Persoonlijk Leiderschap ontwikkelen

Al eeuwen lang weten we dat iedereen wil leven en ‘zijn’ vanuit zijn geluksgevoel, vanuit zijn essentie, zoals we dat ook herkennen in de persoonlijkheidsindeling en beschrijvingen van het Enneagram.

De meeste van ons zijn zich niet bewust van hun diepere persoonlijkheid en nog sluimerende talenten en hebben geen idee dat ze meestal als het ware ‘mechanisch’ door het leven gaan.

Ken uzelf en herken de ander wordt het leidende principe in innovatie processen.

Wil je meer weten over je Enneagram basis type uit de test? Nieuwsgierig naar de andere types? Geef je op voor deze informatieve gratis online sessie en klik op de knop.

Neem gerust contact op met Albert Kamphuis voor een vrijblijvend gesprek als je:

  • gewoon eens wil sparren over jouw situatie
  • de Typetest hebt gedaan en je vragen hebt over de uitslag
  • een profiel hebt aangemaakt en je vragen hebt over de aansluitende mails met tips
  • meer wilt weten over onze aanpak en werkwijze
  • een training of coach zoekt die bij je past
  • bel als je denkt dat het niet haalbaar is voor jou
Albert nr9 klein.png Stuur een mail dan bel ik je.