Over Introductie bijeenkomst 20 januari 2022

Introductie bijeenkomst 20 januari 2022

De introductie is een persoonlijke kennismaking met de inhoud en werkwijze van de Egowijs Leiderschap Academien trainingen.

Aan de hand van de handout met type beschrijvingen gaan we definitief je basis persoonlijkheid type vaststellen en maak je kennis met de aanwezige types en hun kwaliteiten.

75 % van het succes van je organisatie hangt af van de relatie leidinggevende medewerker. Door kennis te nemen van de Enneagram persoonlijkheidsleer leer je de talenten van jezelf en je teamleden te zien en te gebruiken.

Met als basis De InnovatieCirkel geeft het korte programma je een praktisch antwoord op hoe je de talenten van jezelf en je team meer aan de praat krijgt en hoe je de individuele talenten verbindt om het vliegwiel van samenwerken aan de praat te krijgen.

Vervolgens kun je actief meedoen aan een behandeling van een casuïstiek ingebracht door een deelnemer. We zien dat als een Toepassingsforum, een werkplaats met (oud) deelnemers, om direct kennis te maken met de InnovatieCirkel Aanpak en leerweg.

Vooraf verzoeken we, mocht je geen profiel gemaakt hebben,  dat je de resultaten van de enneagramtypetest  meeneemt.

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Egowijs Leiderschap Introductie Gratis

Deel met anderen