Over Egowijs Leiderschap route, leergang 24

Bijeenkomst

Egowijs Leiderschap route, leergang 24

De Egowijs Leiderschap Route leert je om het potentieel van jezelf, je team en je organisatie maximaal te benutten.

Je neemt geen genoegen meer met een organisatie die gemiddeld is en dat waarschijnlijk zal blijven. Het potentieel wat in jou en je organisatie aanwezig is, dient de ruimte te krijgen om te bloeien en werkelijk groots te worden.

Of wellicht is je beïnvloeding constructief en je organisatie oké, maar vind je het lastig om persoonlijk effectief te blijven. Gedachten en gevoelens houden je gevangen en voorkomen dat je je ook mentaal top voelt. Je wilt inspireren en binden.

De training bestaat uit drie elkaar aanvullende en opvolgende delen:

  1. Persoonlijke ontwikkeling (dag 1 2 en 3)
  2. Egowijs Leiderschap en teamperformance (Dag 4, 5 en 6)
  3. Jouw invloed op de organisatie (Dag 7, 8 en 9)

Deel 1: Persoonlijke ontwikkeling.

Iedere deelnemer brengt zijn eigen persoonlijkheid in en heeft voorkeuren en diversiteit in leerwensen. Je gaat jouw ware zelf daarin ontdekken. Zelfkennis brengt innerlijke rust en inspireert anderen. Hoe jij jouw talent en passie vanuit die zelfkennis inzet on leiderschap te tonen. Als vanzelf zal je invloed zich vergroten.

Deel 2: Egowijs Leiderschap en teamperformance

Als leidinggevende in een weerbarstige praktijk wil je jezelf, het team en je organisatie naar een geheel nieuw niveau brengen. Je leert je mensen actiever te motiveren, te zorgen voor goede samenwerking tussen alle betrokkenen, de juiste strategische keuzes te maken en te zorgen voor een krachtige uitvoering. Je krijgt mensen mee op jouw unieke manier.

Deel 3: Jouw invloed op de organisatie

Je herkent jezelf op een nieuwe manier en wordt je bewust hoe je op anderen overkomt. Wat het nieuwe samenwerken inhoudt in het begrijpen, coachen en inspireren van  anderen. Je gaat de organisatie processen en groepscultuur beter begrijpen en werkt aan vloeiende samenwerking vanuit het inzetten van de InnovatieCirkel dynamiek.

Op basis van De InnovatieCirkel aanpak ontvouwt iedere bijeenkomst het inzicht, hoe je Egowijs wordt, hoe je je team in flow brengt en een inspirerende cultuur in je organisatie creëert.

Resultaten Egowijs Leiderschap training:

  • Je bent je bewust van jouw drijfveren, kwaliteiten, valkuilen en obstakels en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Je maakt Egowijze keuzes vanuit een stevige persoonlijke visie op leiderschap
  • Je haalt bij je mensen de grootsheid eruit die erin zit.
  • Je krijgt vaardigheid en inzicht hoe teamontwikkeling in te zetten
  • Het leert je hoe je de organisatie op hetzelfde niveau brengt als de leidinggevenden van langdurig succesvolle organisaties (zie o.a. Good to Great 2001, Gallup 2006, Beyond Performance, McKinsey 2011, 2019).
  • Innoveren en veranderen wordt "daily business" met het toepassen van het InnovatieCirkel Business Proces

De trainers zijn Albert, Charlotte en Marjoleine, zie Wie zijn wij

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deel met anderen