Ontdekkingstocht

Deze Ontdekkingstocht naar Egowijs Leiderschap van drie korte bijeenkomsten, is bedoeld voor leidinggevenden en beïnvloeders zoals adviseurs, interimmers e.d. die vanuit hun essentie leiding willen geven en de talenten van andere mensen in beweging willen brengen. Ze willen kennis maken met bewezen inzichten en actiegericht leren om meester te worden over zichzelf. Aan de hand van De InnovatieCirkel laten we je iedere bijeenkomst ontdekken hoe je Egowijzer kunt worden.

WAT LEER JE?

 1. Je krijgt inzicht in hoe je jezelf naar persoonlijk meesterschap leidt. Bewezen inzichten om vanuit je essentie te beslissen en te interveniëren. 
 2. Je leert hoe je de kracht van gezondheid in je organisatie te benutten. Hier is een wereld te winnen, aangezien meer dan 70 % van de organisaties onvoldoende gezond zijn om te kunnen veranderen, volgens diepgaand onerzoek van McKinsey.

HET CURSUSMATERIAAL 

Je ontvangt van ons gepersonificeerd cursusmateriaal met de resultaten van je Enneagram typetest

en beschrijving van de 9 Enneagramtypes in business. De documentatie vertelt je:

 1. Essentiekwaliteiten van ieder type
 2. Communicatie & beslissingsstijl
 3. Leiderschapsfocus
 4. Innerlijke drijfveer
 5. Leerpunten om in balans te komen
 6. Onder stress oppassen voor
 7. Succesvolle bedrijfstalenten
 8. Processtap conform De InnovatieCirkel
 9. Werkwijze van dat type

Voor meer achtergrond informatie zie onze whitepapers of het boek van Albert, ''Egowise Leadership & the Nine Creating Forces of the InnovationCircle''.