Ontdekkingstocht

Deze Ontdekkingstocht naar Egowijs Leiderschap van drie korte bijeenkomsten, is bedoeld voor leidinggevenden en beïnvloeders zoals adviseurs, interimmers e.d. die vanuit hun essentie leiding willen geven en de talenten van anderen mensen in beweging willen brengen. Ze willen bewezen inzichten en actiegericht leren om meester te worden over zichzelf. Aan de hand van De Innovatiecirkel laten we je iedere bijeenkomst ontdekken hoe je Egowijzer kunt worden.

WAT LEER JE?

 1. Je krijgt inzicht in hoe je jezelf naar persoonlijk meesterschap leidt. Bewezen inzichten om vanuit je essentie te beslissen en te interveniëren. 
 2. Je leert hoe je de kracht van gezondheid in je organisatie te benutten. Hier is een wereld te winnen, aangezien minder dan 30 % van de organisaties voldoende gezond zijn om te kunnen veranderen

HET CURSUSMATERIAAL 

Je ontvangt van ons gepersonificeerd cursusmateriaal met de resultaten van je Enneagram typetest

en beschrijving van de 9 Enneagramtypes in business. De documentatie vertelt je:

 1. Essentiekwaliteiten van ieder type
 2. Communicatie & beslissingsstijl
 3. Leiderschapsfocus
 4. Innerlijke drijfveer
 5. Leerpunten om in balans te komen
 6. Onder stress oppassen voor
 7. Succesvolle bedrijfstalenten
 8. Processtap conform De InnovatieCirkel
 9. Werkwijze van dat type

Verloting

Om ook diegenen zonder of met een zeer klein opleidingsbudget een kans te geven hun leidinggevende vermogens maximaal te gaan benutten, verloten we een gratis plek in ons leadership programma de Egowijs Leiderschapsroute bij een minimale groepsgroote van 12 mensen. Deelnemers die tot dezelfde organisatie behoren, tellen als groepsgrootte voor de helft mee. De voorwaarden zijn hetzelfde als bij normale deelname. Het winnende lot is niet overdraagbaar en dient binnen een jaar ingewisseld te worden. De verloting vindt, in het geval van voldoende deelnemers, op de derde bijeenkomst plaats.