Lees verder Jan den Boer

Terug naar Referenties

Lees verder over Jan den Boer:

Na 3 jaar trainen ben ik nog steeds geboeid en gebonden door de wijze waarop de trainers je meenemen in een zoektocht naar je essentie.
Het grote verschil met alle modellen die ik vóór het Enneagram heb gezien is de gelaagdheid die erin zit en de koppeling met gezondheidsniveaus. Dit maakt het zo compleet dat je nooit uitgestudeerd raakt.

We richten ons bij de trainingen niet op de theorie (hoewel we goede boeken tot onze beschikking hebben) maar werken doorlopend aan reflectie en intervisie met elkaar. Nog steeds ben ik telkens geraakt door de directheid waarmee Albert zijn vlijmscherpe observaties kan brengen. Soms een beetje pijnlijk (maar dat zegt iets over mij...) maar altijd feedback zoals het hoort te zijn...neutraal en zuiver objectief.

Wanneer het stopt ? Wanneer ben ik klaar ? Ik weet het niet...dit gaat vast nog heel lang duren. Maar elke dag ben ik er mee bezig en vervelen gaat het nooit. Zoals Albert zegt...je kunt er wel komen...maar je kunt er niet naartoe.
Volgend jaar dus weer inschrijven op Egowijs leiderschap Academie programma’s. Voor mij is dit de optimale vorm van persoonlijke groei.