Leer meer over Enneagram type 9

We nodigen je uit voor een kijkje in de wereld van de Stabiliserende Teamnetwerker

9 september 2021 om 13:29 - by Albert Kamphuis

Type 9 is meer introvert met een positieve kijk op wat mogelijk is.

Type 9 blinkt uit in het zien van alle invalshoeken. Geef hem een situatie en hij overziet snel alle voor- en nadelen. Dit maakt dat hij goed kan bemiddelen in conflictsituaties. Hij schept dan een neutrale en veilige sfeer waarin iedereen zich gezien voelt. Type 9 heeft door dit talent wel moeite zelf beslissingen te nemen.

Type 9 houdt van een comfortabel en aangenaam leven. Hij zoekt boven alles harmonie in zijn omgeving en zal zich tot het uiterste inspannen om die harmonie te bewaren. Dit maakt dat hij soms meer rekening houdt met de agenda van anderen dan die van hemzelf.

Hoor wat Russ Hudson zegt in een korte video over type 9