Leer meer over Enneagramtype 5

21 februari 2020 om 12:16 - by Albert Kamphuis

Tags:

We nodigen je uit in de wereld van het Enneagram Type 5

Leer meer over Enneagram type 5.

Type 5 is een nieuwsgierig type. Hij wil weten waarom de dingen zijn zoals ze zijn.Hij bekijkt zaken van meerdere kanten, zoekt naar feiten, patronen en alternatieven.Type 5 kan veel tijd spenderen aan het doorgronden van zaken en duikt diep de materie in.Dat doet hij graag teruggetrokken in kalmte en alleen. Hij verveelt zich eigenlijk nooit als hij alleen is, omdat hij een actief en rijk innerlijk leven heeft.Hij weet veel over verschillende zaken en is op sommige vlakken een expert. Expert zijn kost veel tijd. Dus type 5 vindt het belangrijk om zijn tijd en energie te beschermen en naar eigen inzicht in te delen.

Kijk de korte video van Russ Hudson over type 5.