TeamVenster workshop

Om zicht te krijgen op de potentie van je team bieden we je het TeamVenster van één dagdeel. Een doorkijk naar de (onbenutte) mogelijkheden van je team en hoe jullie de onderlinge samenwerking en innovatie kunnen versterken.

Aan de hand van De InnovatieCirkel richten we ons in het team met name op: "Wie ben ik en wie is de ander" om te ervaren hoe je het vliegwiel van samenwerken kunt versterken. De talenten in het team worden bekend (mbv De Enneagram typetest) en hoe die te leren gebruiken. Hierdoor gaat het communiceren & beslissen beter, deel je veel breder strategische inzichten en kom je tot vloeiende innovatie. 

Wat kun je verwachten? (met hier onder voorbeelden)

 1. Resultaten van de Enneagram typetesten, met overzicht van de aanwezige succesvolle bedrijfstalenten in het team en hoe die te activeren
 2. Overzicht van de verschillende persoonlijkheidsdynamieken in je team en op welke wijze jullie elkaar versterken, dan wel zaken over het hoofd zien 
 3. Inzichten in waar jullie ontwikkelmogelijkheden zitten om de samenwerking en innovatie te versterken

Het cursusmateriaal 

Je ontvangt van ons individueel cursusmateriaal met de beschrijving van de 9 Enneagramtypes in business en de resultaten van jullie Enneagramtype testen. De documentatie vertelt je:

 1. Essentiekwaliteiten van ieder type
 2. Communicatie & beslissingsstijl
 3. Leiderschapsfocus
 4. Innerlijke drijfveer
 5. Leerpunten om in balans te komen
 6. Onder stress oppassen voor
 7. Succesvolle bedrijfstalenten
 8. Processtap conform De InnovatieCirkel
 9. Werkwijze van dat type

Tegen meerprijs kun je het boek "Egowise Leadership & the nine creating forces of the InnovationCircle" krijgen. 

Wat kost het en hoe kom je met ons in contact?

Voor 2 begeleiders (Albert Kamphuis & Bart Schwarz) van één dagdeel en maximaal 5 deelnemers vragen we € 1000,00 excl BTW. Stuur ons een korte mail met de grootte van je team en organisatie en dan nemen we binnen een dag contact met je op. 

Het TeamVenster kun je gebruiken als je bijvoorbeeld zelf de leiderschapsroute hebt gevolgd en met je team aan de slag wilt gaan. Maar ook kan je het inzetten als je nog geen eerdere ervaringen met ons hebt gehad.

Interesse? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op