Persoonlijk Meesterschap

Met de jaartraining gaan we onszelf verder ontwikkelen, ons bewustzijn vergroten en eraan werken om verder uit de ban van ons ego te komen.
We komen losser van het automatisme van ons type en brengen onze talenten tot bloei, op het werk en in onze relaties, in ons leven.

Het Enneagram biedt een herkenbare weg tot zelfkennis en dus zelfmanagement. Het bestaat uit een beschrijving van negen persoonlijk-heidstypen die voor ieder mens van toepassing zijn. Iedereen heeft een type die het meest zijn of haar gedrag weergeeft. Inzicht in de motieven en drijfveren van ons type laat zien welke huidige en potentiële kwaliteiten gerichter kunnen worden ingezet.

Ook onze belemmeringen worden helderder en krijgen we de mogelijkheden aangereikt om, via werken aan onszelf vanuit het Enneagram, een andere aanpak te kiezen. We ontdekken wat de implicaties zijn van ons type en die van de ander in relatie tot ons werk en leven.

Doelgroep
Deze training wordt voor de dertiende keer gegeven en is gericht op zowel individuele als professionele ontwikkeling voor iedereen die op zoek is naar persoonlijk meesterschap:

  • Verdieping van je persoonlijke relaties
  • Meer vitaal in het leven staan
  • Inzicht in je motieven en drijfveren
  • Opruiming van je valkuilen en blokkades

En ook

  • hun talenten beter willen benutten
  • hun communicatievaardigheden willen verbeteren
  • het eigen gedrag in samenwerken effectiever willen maken
  • meer bewust hun persoonlijke handelen willen verbeteren

Zie onderaan voor meer informatie

Trainers:

Drs Albert Kamphuis:
Hij is al sinds de zestiger jaren gefascineerd door menselijk gedrag. Hij heeft gewerkt als bedrijfsleider en bij Philips als International Management Consultant en is afgestudeerd als antropoloog. .
Als Management Consultant houdt hij zich sinds 1986 bezig met de invloed van persoonlijkheidsstructuren op leiderschap, cultuur, innovatie effectiviteit, strategiebepaling en teamontwikkeling. Als facilitator en coach heeft hij honderden teams en managers begeleid in vergaderingen, workhops en beleidsbepaling.

Hij werkt al 24 jaar op basis van Carl Jungs psychologische archetypes met behulp van de BrainMap en hij is gecertificeerd facilitator van de Myers Briggs Type Indicator (MBTI). De laatste 14 jaar heeft hij zich verdiept in het werken met het Enneagram en heeft hij in 2002 de Enneagramopleiding afgerond bij Riso en Hudson op het Enneagram Institute in New York. Hij geeft Enneagram Coaching in Business en Enneagram BusinessWorkshops.
In februari 2008 is zijn Enneagramboek ‘De Innovatie Cirkel’ verschenen, wat gaat over persoonlijk meesterschap en het door hem ontwikkelde Enneagram Business Procesmodel voor toepassing in innovatie projecten. In 2011 de 2egereviseerde editie in het Engels Egowise Leadership and the Nine Creating Forces of the InnovationCircle.

Drs Marjoleine Kamphuis-Eekhout:
Na haar studie Theologie volgde zij allerlei groepen en cursussen op het gebied van persoonlijke groei en heeft ze bij Centrum Boswijk te Hurwenen de Opleiding Transpersoonlijke Psychotherapie afgerond. (1995-1999). Zij is aangesloten bij BATC als Geneeskundig Psychologisch Therapeut. Op Enneagram gebied heeft zij de Enneagram type interview opleiding gevolgd bij Michael Welsby (2001), de EIK (Enneagram IntegratieKunde) Opleiding in 2002 voltooid bij Willem Jan van deWetering en Essential Coach sinds 2006.

Sinds 1999 heeft zij haar eigen therapiepraktijk en geef naast coaching en individuele therapie ook Innerlijk Kind werkgroepen en Eenweg naar het Hart weekenden en samen met Albert Relatie-weekenden enEnneagram cursussen in Eindhovenen Utrecht. .
Zie ook www.therapiepraktijk.net

TIJD EN DATA 10 zaterdagen van 10.00 tot 16.00 u. Ontvangst vanaf 09.30 u.
Start zaterdag 4 oktober 2014, 8 november, 13 december 2014, 17 januari 2015, overige data volgen.

PLAATS: Aquamarijn, Eindhoven. 15 minuten lopen vanaf Centraal Station.

PRIJS: 10 dagen: voor zakelijke deelnemers € 100,00 per dag, excl BTW en inclusief locatie, Totaal inclusief BTW € 1.210,00
Na inschrijving ontvangt u een factuur, vooraf over te maken op ABNAMRO Eindhoven.

Er zijn op dit moment geen bijeenkomsten gepubliceerd. Probeer het op een later moment nog een keer.