Over Ontdekkingstocht

Ontdekkingstocht

De korte ontdekkingstocht naar Egowijs Leiderschap is bedoeld voor leidinggevenden die vanuit hun essentie leiding willen geven en de talenten van andere mensen in beweging willen brengen. Ze willen geen hypes, maar bewezen inzichten om meester te worden over zichzelf.

Wat leer je?

  1. Je krijgt inzicht in hoe je jezelf naar persoonlijk meesterschap leidt. Bewezen inzichten om vanuit je essentie te beslissen en te interveniëren
  2. Je leert hoe je de kracht van gezondheid in je organisatie te benutten. Hier is een wereld te winnen, aangezien minder dan 30 % van de organisaties voldoende gezond zijn om te kunnen veranderen

Egowijs Leiderschap richt zich op de kern van wat organisaties succesvol maakt: Effectiviteit van mensen verhogen, hun talenten ontketenen waardoor de performance van de organisatie en de innovatiekracht sterk toeneemt.

Door in de samenwerking de talenten als uitgangspunt te nemen ontstaat er een grotere kracht dan het verbeteren van de performance van uw organisatie alleen. Er ontstaat een fundament waardoor uw organisatie ten opzichte van haar ‘peers’ jaren en jaren lang beter kan presteren omdat het mogelijk wordt de bewezen, meest succesvolle organisatie- strategieën toe te passen.

Programma van Korte ontdekkingstocht

Dag 1, dinsdag 5 maart
15:00 - 18:00 De kracht van Egowijs Leiderschap in je organisatie benutten
Dag 2, maandag 11 maart
15:00 - 18:00 Persoonlijk meesterschap
Dag 3, dinsdag 26 maart
15:00 - 18:00 De essentie van Egowijze organisaties

Lees meer over het programma

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Korte ontdekkingstocht 3 dagdeel bijeenkomsten incl accomodatie en documentatie, maar excl BTW € 595,00

Deel met anderen