Over Egowijs Leiderschap route, leergang 22

Egowijs Leiderschap route, leergang 22

De Egowijs Leiderschap Route leert je om de potentie van jezelf, je team en je organisatie maximaal te benutten. Als leidinggevende in een weerbarstige praktijk wil je jezelf, het team en je organisatie naar een geheel nieuw niveau brengen. Je leert je mensen actiever te motiveren, te zorgen voor goede samenwerking tussen alle betrokkenen, de juiste strategische keuzes te maken en te zorgen voor een krachtige uitvoering. Leiding geven aan innovatie en verandering voor een grootse organisatie.

De trainers zijn Albert Kamphuis en Sandra Koedood, zie Wie zijn wij

Onze Egowijs Leiderschapsroute geeft je een betrouwbaar inzicht in hoe uiterst succesvolle organisaties van goed naar geweldig komen. Aan de hand van De InnovatieCirkel aanpak ontvouwt iedere bijeenkomst het inzicht hoe je Egowijs wordt, hoe je je team in flow brengt en een Good to Great cultuur in je organisatie creëert.

Je neemt geen genoegen meer met een organisatie die gemiddeld is en dat waarschijnlijk zal blijven. De potentie die in jou en je organisatie aanwezig is, dient de ruimte te krijgen om te bloeien en werkelijk groots te worden.

Of wellicht is je beïnvloeding constructief en je organisatie oké, maar vind je het lastig om persoonlijk effectief te blijven. Gedachten en gevoelens houden je gevangen en voorkomen dat je je ook mentaal top voelt.

Resultaten Egowijs Leiderschap training:

  • Je krijgt inzicht in hoe je jezelf naar meesterschap leidt. Egowijs Leiderschap betekent leidinggeven op basis van je persoonlijke waarden. Geen hypes, maar bewezen inzichten om jezelf van goed naar geweldig te brengen.
  • Je haalt bij je mensen de grootsheid eruit die erin zit.
  • Het leert je hoe je de organisatie op hetzelfde niveau brengt als de leidinggevenden van langdurig succesvolle organisaties (zie o.a. Good to Great 2001, Gallup 2006, McKinsey 2011).
  • Innovatie wordt "daily business" met het toepassen van het InnovatieCirkel Business Proces

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Egowijs Leiderschap route 10 dgn excl. € 1000 accomodatiekosten en BTW € 6.500,00

Deel met anderen