Enneagram en relaties

Hoe versterk ik de kracht van mijn relaties? 

Door kennis te maken met de relatie aspecten van de Enneagram types willen we je leren hoe je de communicatie met de andere Enneagram types kunt verbeteren en de verbinding kunt verstevigen. In 2 afzonderlijke workshops en met behulp van een Enneagram Panel bieden we je het inzicht hoe de types communiceren, denken, kijken, naar situaties kijken of waarom iets zo belangrijk voor ze kan zijn. 

Iedereen is als een enneagramtype te duiden, of je relaties nu zakelijke partners, collega's, vrienden, familie of zelfs je kinderen zijn. Door begrip van hun type aspecten en hoe ze tegen relaties aankijken, ben je beter in staat om op een dieper niveau het contact met hen aan te gaan.  

Het is toegankelijk voor deelnemers die hun Enneagram type kennen. Wil je iemand meenemen die geen ervaring heeft met het Enneagram en haar of zijn type niet kent, dan kan dat als hij of zij voorafgaand aan de bijeenkomst de typetest op onze site heeft gedaan.

Als je je vóór 1 juni inschrijft en het enneagramtype meldt waar je meer over wilt weten - met een maximum van 3 verschillende types, dan stellen wij een ‘op maat gemaakte’ handout voor jou samen.

Iedere bijeenkomst kost € 55,00 pp en wordt op zaterdag gegeven. 

Programma, data en meer informatie

Er zijn op dit moment geen bijeenkomsten gepubliceerd. Probeer het op een later moment nog een keer.